Sussiies

Alla inlägg den 29 februari 2012

Av Sussiie - 29 februari 2012 20:41



Hejjsan Svejjsan :)


David sitter å kollar på tråkig fotboll så jag passar på å skriver här :) Har börjat måla garderoben idag så hoppas den blir klar imorn för nu har jag äntligen fått Klartecken från David att jag får börja måla uterummet . :D


Såå ut mä den gröna fula mattan och mycke annat så ska här målas. Just nu ser den jue ut som en bastu mä fönster om ni minns. Så är ritkigt taggad nu . =) Vill så himla gärna få klart så mycke som möjligt innan den lilla kommer.


Har vart och köpt lite frö och jord idag. :) Så nu e de dax, ett måste när man bor på landet att odla lite egna grönsaker . ;) Hehe. Köpte gurka och sockerärtor, morötter och tomater. :) Ingen aning hur mycke man ska vattna eller nått men vi får la se hur de går . TIPS MOTTAGES GÄRNA ;)



   


Här är det gurka och tomater :) Hoppas verkligen att de tar sig . :D


Mina korgstolar är KLARA :D Men de har gått åt 7 sprayflaskor till 3 stolar =O Kändes mycke men de kanske e så mä spray? Blev mycket bra iaf :D

Så bekväma så varför slänga lixom . ;) 


 


Före, ganska ful faktiskt =P


  


Efter :) Inte samma stol ;)



 


Va tycks ? :)  


Måste ha något att sysselsätta mej mä när ja går hemma för annars tänker ja alldeles för mycke på annat. Hoppas ni haft en bra dag annars :) Så nu ska ja äta lite för ovanlighetens skull. ;)


Kraam

Presentation


Hej :) Sussi heter jag och har precis köpt ett hus med min sambo och vi har ett barn Althea. Så här får ni följa våran resa genom renovering och vardagslivet. :)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

~


Ovido - Quiz & Flashcards